Сума позики, грн:
Термін позики, днів:
Разом, грн:
Сума позики:
Cтрок, календарні дні:
Кількість платежів:
1
Дата сплати:
Проценти, грн:
Комісії (послуги), грн:
Сума платежу, грн:
Реальна річна процентна ставка, %:
Загальні витрати, грн:
Загальна вартість (сума платежу), грн:
Повернути до:
03.06.2024

Де взяти 15000 гривень в кредит онлайн?

Що робити, якщо необхідно взяти 15 тисяч гривень в кредит? Звернутися в банк? Але, для цього буде потрібно зібрати певний пакет документів, на що піде кілька днів. А адже іноді фінансове питання необхідно вирішити протягом одного-двох днів. Де взяти 15000 грн терміново? Банківська заявка буде розглядатися кілька днів, і, згідно зі статистикою до 40% поданих заявок банки відхиляють.

У такій ситуації оптимальним рішенням проблеми є звернення до мікрофінансову організацію (МФО), де можна отримати позику 15 тис. На карту без відмови. Кредит онлайн 15000 грн оформляється протягом 1 години, для цього буде потрібно лише наявність українського паспорта, довідки про присвоєння ідентифікаційного коду, банківська карта банку України, оформлена на позичальника, його мобільний телефон та адресу електронної пошти.

Процедура оформлення кредиту в МФО

Кредит в МФО можна оформити, як в офісі організації, так і через сайт. Другий варіант більш зручний для клієнта, адже немає необхідності кудись йти, тим більше, що відділення МФО працюють тільки в певні дні та години, а через сайт кредит можна оформити в будь-який час.

Для отримання кредиту на сайті МФО клієнт повинен пройти стандартну процедуру реєстрації, вказавши достовірні персональні дані про себе. На заповнення анкети піде не більше 3-5 хвилин, після чого клієнт підтверджує свій мобільний телефон (електронну пошту) і отримує доступ до свого персонального кабінету на сайті МФО, в якому він повинен зробити прив'язку банківської карти і пройти процедуру верифікації.

Коли всі технічні моменти будуть пройдені, клієнт може подати заявку на отримання кредиту, в якій вказати суму і термін кредитування. Протягом 15 - 30 хвилин на електронну пошту позичальника прийде рішення про подану заявку (схвалюються більш 90% поданих заявок). У разі позитивного рішення, клієнт підписує електронний кредитний договір, після чого на його банківську картку зараховується сума кредиту, яку він повинен буде погасити у встановлений договором строк.

Кредит на картку Приватбанку Кредит онлайн без дзвінків Кредит на 6 місяців Кредит на 12 місяців Кредит без контактних осіб Кредит без ІПН Кредит з автоматичним рішенням Кредит на картку Ощадбанку Кредит на картку Монобанку Мікропозика на карту Кредит по телефону 1000 грн в кредит 2000 грн в кредит 3000 грн в кредит 4000 грн в кредит 5000 грн в кредит 10000 грн в кредит Кредит за 15 хвилин Кредит за 1 годину Кредит з простроченням Перекредитування з простроченням Міні кредит Кредит під заставу нерухомості Кредит під заставу авто Промокод від "Традиція" Кредит за 5 хвилин Кредит без перевірки історії Кредит по смс Що якщо не платити? Не дають кредит Кредит пенсіонерам Кредит без фото паспорту Бистрозайм Кредит на погашення мікропозик Моментальний кредит Кредит на картку Альфабанку Кредит на картку ПУМБ Додатки з кредитами Кредит без прописки Кредит без працевлаштування Кредит до зарплати Терміновий кредит Гроші в борг Кредит цілодобово Без відсотків Погана кредитна исторія
Задати питання
Скасування
Сума позики, грн:
Термін позики, днів:
Разом, грн:
Сума позики:
Cтрок, календарні дні:
Кількість платежів:
1
Дата сплати:
Проценти, грн:
Комісії (послуги), грн:
Сума платежу, грн:
Реальна річна процентна ставка, %:
Загальні витрати, грн:
Загальна вартість (сума платежу), грн:
Повернути до:
03.06.2024