Сума позики, грн:
Термін позики, днів:
Разом, грн:
Сума позики:
Cтрок, календарні дні:
Кількість платежів:
1
Дата сплати:
Проценти, грн:
Комісії (послуги), грн:
Сума платежу, грн:
Реальна річна процентна ставка, %:
Загальні витрати, грн:
Загальна вартість (сума платежу), грн:
Повернути до:
03.06.2024

Де взяти 10000 гривень в кредит онлайн?

На «носі» літо, а грошей на відпочинок не вистачає. Зламався холодильник, а на новий немає потрібних коштів. Потрібна була термінова операція, за яку треба заплатити «кругленьку» суму. Що робити в подібних випадках? Де взяти 10000 грн терміново? Банківський кредит найчастіше оформити швидко не вийде, до того ж треба буде зібрати певний пакет документів, включаючи довідку про доходи за останні 6 місяців, а зробити це можуть тільки офіційно працевлаштовані особи.

Чи можливо в наш час оформити позику 10 тис. На карту без відмови? Так це можливо! Взяти 10 тисяч гривень в кредит можна в мікрофінансової організації (МФО). Кредит онлайн 10000 грн можна отримати в багатьох МФО під 0,01%. Ні, ніякої помилки тут немає. Деякі МФО кредитують своїх клієнтів під 0,01% на перший кредит.

Що потрібно для кредитування в МФО

Щоб отримати кредит в МФО необхідно мати український паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного коду, банківську карту, мобільний телефон та електронну пошту. Оформити кредит можна на сайті МФО або ж в будь-якому найближчому відділенні, якщо у конкретній МФО такі є.

Мікрофінансові організації з'явилися близько 10 років тому і швидко зайняли вільну нішу мікрокредитування. Головна перевага кредитування в МФО - швидкість отримання кредиту і лояльність. Не потрібно ніяких довідок про доходи, поручителів, оформити кредит можуть навіть особи з поганою кредитною історією. Тобто, кредитуватися в МФО можуть особи, яким у банку кредит не дадуть.

Найзручніше оформити кредит через Інтернет. Зробити це можна протягом години, не виходячи з дому чи з будь-якої точки, де є мобільний Інтернет. Клієнт повинен пройти стандартну процедуру реєстрації на сайті МФО, вказавши достовірні персональні дані. Потім клієнт повинен прив'язати свою банківську карту до створеного аккаунту і верифікувати її, після чого можна подавати заявку на отримання кредиту, в якій має бути вказано суму і термін кредитування.

Протягом однієї години (або швидше) на електронну пошту клієнта прийде повідомлення про схвалення поданої заявки (схвалення проходять до 90% поданих заявок). Позичальнику залишається підписати електронний договір, після чого необхідна сума надійде на його банківську картку.

Кредит на картку Приватбанку Кредит онлайн без дзвінків Кредит на 6 місяців Кредит на 12 місяців Кредит без контактних осіб Кредит без ІПН Кредит з автоматичним рішенням Кредит на картку Ощадбанку Кредит на картку Монобанку Мікропозика на карту Кредит по телефону 1000 грн в кредит 2000 грн в кредит 3000 грн в кредит 4000 грн в кредит 5000 грн в кредит 15000 грн в кредит Кредит за 15 хвилин Кредит за 1 годину Кредит з простроченням Перекредитування з простроченням Міні кредит Кредит під заставу нерухомості Кредит під заставу авто Промокод від "Традиція" Кредит за 5 хвилин Кредит без перевірки історії Кредит по смс Що якщо не платити? Не дають кредит Кредит пенсіонерам Кредит без фото паспорту Бистрозайм Кредит на погашення мікропозик Моментальний кредит Кредит на картку Альфабанку Кредит на картку ПУМБ Додатки з кредитами Кредит без прописки Кредит без працевлаштування Кредит до зарплати Терміновий кредит Гроші в борг Кредит цілодобово Без відсотків Погана кредитна исторія
Задати питання
Скасування
Сума позики, грн:
Термін позики, днів:
Разом, грн:
Сума позики:
Cтрок, календарні дні:
Кількість платежів:
1
Дата сплати:
Проценти, грн:
Комісії (послуги), грн:
Сума платежу, грн:
Реальна річна процентна ставка, %:
Загальні витрати, грн:
Загальна вартість (сума платежу), грн:
Повернути до:
03.06.2024